Olympiastadion

Helsinkiguide -Karin Niiniharju-Järvinen - Olympiastadion

Stadion täynnä historiaa

Tiedätkö, kenen konsertti veti Stadionin täyteen kahtena iltana?
Entä mikä tapahtuma on Stadionin historian osallistujamäärältään suurin?

Upouusi Olympiastadion on kahminut lyhyessä ajassa useita palkintoja (Vuoden teräsrakenne, Arkkitehtuurin Finlandia ja Puupalkinto).

Tule kierrokselleni kokemaan, miltä ainutlaatuiset valolyhdyt näyttävät ja koe miltä tuntuu istua Presidentinaitiossa / Kunniakatsomossa!

Tule viettämään ikimuistoista päivää Stadionille. Kohtaamisiin! #fiiliksentakia

Olympiastadion

Lämpimästi tervetuloa upeasti uusitulle Olympiastadionille!

Elokuussa 2020 yleisölle uudelleen avautuneessa Olympiastadionissa voit kokea peräti kaksi stadionia: perinteikkään ja modernin kokonaan uuden maanalaisen maailman. Stadionilla on upouutta tilaa lähes 20 000 bruttoneliötä! Voi syystäkin sanoa, että Stadioneita on kaksi - yksi maan päällä, toinen maan alla. Tule kuulemaan mitä muistoja ja tarinoita Olympiastadion pitää sisällään!

Olen Olympiastadionin ja Urheilumuseon hyväksymä opas. Olympiastadionilla ei pääse kiertämään vapaasti ilman etukäteen varattua opastettua kierrosta. Tunnin kestävällä (1h) opastetulla kierroksellani saat Stadionin ja Urheilumuseon yleisesittelyn, sisäänpääsyn urheilumuseoon ja Stadionin torniin (opastuksen jälkeen saa jäädä omatoimisesti Urheilumuseoon sekä käydä tornissa).

Voit tilata myös 30 minuuttia kestävän Olympiastadion-kierroksen, jonka aikana ei käydä Urheilumuseossa. Kierroksen jälkeen saa mennä omatoimisesti Stadionin torniin (tornivierailu kuuluu opastetun kierroksen hintaan)

Opastettuja Olympiastadion-kierroksia voit tiedustella sähköpostitse: helsinkiguide@karin.fi

Palvelen mielelläni!

Katso kaikki muut opastuskierrokset

Tai räätälöi omasi Karin Niiniharju-Järvisen kanssa täältä.

Instagram